Rouwbloemwerk

IMG-20151125-WA0017Bloemen zeggen vaak meer dan duizend woorden…

Het blijft een moeilijk moment. Afscheid nemen van iemand die je lief is. Wij vinden het erg belangrijk dat rouwbloemwerk met liefde en zorg wordt gemaakt, het is het laatste wat wij kunnen doen voor iemand die u dierbaar is. In overleg met u stellen wij arrangementen samen die bij uw wensen en budget passen.

Het te maken bloemwerk kan ook een persoonlijke wens van de overledene zijn, waardoor het een bloemstuk met een persoonlijk verhaal wordt. Bij Van Nature is dit allemaal mogelijk en zullen wij er zorg voor dragen dat er naar uw wensen geluisterd wordt.

Het gehele jaar door zijn er veel verschillende bloemen leverbaar. Mocht de overledene een bloem naar voorkeur hebben gehad, zullen wij er altijd moeite voor doen (ongeacht het seizoen) deze te bestellen en, indien leverbaar, te verwerken in het bloemstuk. Er is veel mogelijk wat dat betreft. Een rouwbloemstuk kan in elke gewenste vorm, kleur en formaat gemaakt worden.

Bent u begrafenisondernemer? Dan kunt u persoonlijk rouwbloemwerk bij mij bestellen, namens de familie. Het rouwbloemwerk kan worden afgegeven op een adres naar uw keuze.