Over mij

Heel vroeger was ik altijd al bezig met bloemen en wandelde ik veel in de tuin van mijn opa en oma, die een hele mooie bloementuin hadden aangelegd. Samen met mijn oma maakte ik toen al kleine boeketjes, waar ik zelf de meest kleurige creaties van maakte…

In 2004 ben ik begonnen in Nijmegen met de opleiding “Arrangeur-decorateur”, een vierjarige opleiding in de bloemen, die ik vanwege voorgaande opleidingen heb afgerond in drie jaar tijd.

In 2007 heb ik mijn diploma behaald, waarna ik in november van datzelfde jaar de deuren heb geopend van mijn eigen bloemenwinkel (in combinatie met woondecoraties), gelegen in Hengelo (Gld). Dit heb ik met veel liefde en plezier gedaan tot medio 2015.

Sinds mijn schooltijd ben ik gestart met het geven van workshops. Later heb ik dit met veel passie gedaan in de winkel, waar ik de workshops vaak op de maandagochtenden en in de avonden heb gegeven. Mijn huurcontract van de winkel liep af medio 2015. Tijd voor andere keuzes, nieuwe uitdagingen.

Sinds 2013 ben ik getrouwd met Geertjan van Hussel. Samen wonen we op de boerderij van hem en zijn ouders. Bij deze mooie boerderij stond altijd een oude schuur waar de laatste jaren niet veel meer mee werd gedaan. We besloten om deze ruimte iets aan te passen en er zodoende een mooie, sfeervolle workshopruimte van te maken. Een gezellig ingerichte schuur, met een landelijk sfeer.
Daar hoort natuurlijk ook een lekkere houtkachel bij!

Het volgen van een van de verschillende workshops die mogelijk zijn, in combinatie met vooraf een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en in de loop van de workshop een drankje en hapje, zorgt ervoor dat u uiteindelijk naar huis gaat met het idee:
“Dit was echt een verzorgde ochtend/middag/avond uit!”

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op!

Groetjes,
Kim van Hussel – van den Barg